Wit Wijnen

Hartenberg
De wijn rijpte gedurende 12 maanden in eiken vaten, waarvan 33 % in nieuwe eiken vaten en de resterende in reeds eerder gebruikte vaten.  In deze wijn herken je verse citroen gevolgd door een romige boterige geur en smaak. De wijn heeft een complexe structuur maar toch met een knisperig gevoel en...
Fles:
€28.00
Divai White
Helder en fris met citrus en een lichte kastanjebruine kleur.  De wijn ruikt naar een fruitig aroma van tropische citrusvruchten.  Deze witte wijn is fruitig en levendig. Het citrus fruit valt op, in totaal een zeer goede uitgebalanceerde witte wijn.
Fles:
€28.00
Kovacs Nimrod Dixie
Het wijnhuis Kovacs Nimrod maakt de Chardonnay battonage met de klassieke Bordeaux technologie.  Het is een minerale wijn met een frisse elegantie dankzij het koelere microklimaat. Peren- en appelgeur, een beetje boter, een milde rokerigheid en een lange afdronk weerspiegelen zijn unieke...
Fles:
€26.00
Obikwa - Chardonnay
De Obikwa is een oud volk dat aan de kaap voor het eerst struisvogels hoedde.  Deze wijn bevat subtiele aroma's van peer, perzik, vanille en eik met een kruidige toets.  Past perfect bij scampi's met lookboter, asperges, vis met een roomsaus.
Glas:
€4.70
Fles:
€24.00
Cortijo Trifillas - Verdejo/Sauvignon Blanc
Deze Spaanse wijn heeft een mooie heldere strogele kleur en in de neus vers exotisch fruit dat we daarna ook terug proeven in de mond.  Hij is zeer intens en elegant met een lekkere lange afdronk.
Fles:
€25.00
Tokara - Chardonnay
Deze Zuid-Afrikaanse witte wijn heeft een heerlijke geur van limoen en vers citroensap, naast tonen van brioche en bloesem.  Je proeft rijp geel fruit als abrikozen en perziken, naast een prachtige verfrissende smaak en afdronk.  Met een hint van houtlagering die ondersteunt maar niet overheerst.
Fles:
€32.00